BVOP PÁLYÁZATI FELHÍVÁSOK!

A büntetés-végrehajtás országos parancsnoka pályázatot hirdet a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága Műszaki és Ellátási Főosztály kiemelt főreferensi beosztása betöltésére.
A jelentkezési határidő: 2017. augusztus 1.

A büntetés-végrehajtás országos parancsnoka pályázatot hirdet a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága Hivatal Koordinációs Főosztály, Ügykezelési Osztály állományába, ügykezelői beosztás betöltésére.
A jelentkezési határidő: 2017. június 30.

A büntetés-végrehajtás országos parancsnoka pályázatot hirdet a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága Hivatal Jogi és Adatkezelési Főosztály Helyi Biztonsági Felügyelet állományában, kiemelt főreferensi beosztás betöltésére. A kiemelt főreferens feladata az elektronikus információs rendszer biztonságáért felelős személy (az állami és önkormányzati szervek elektronikus információbiztonságáról szóló 2013. évi L törvény 11.§. (1) C) szerint) feladatainak teljes körű ellátása (13.§. (2) alapján) a büntetés-végrehajtási szervezet zárt célú informatikai rendszerében.
A jelentkezési határidő: 2017. július 30.

________________________________________________

A büntetés-végrehajtás országos parancsnoka pályázatot hirdet középiskola (gimnázium, szakgimnázium, szakközépiskola) nappali tagozatának első, második vagy harmadik évfolyamán tanuló roma  származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a büntetés-végrehajtási pálya választásának ösztönzésére országosan 3 fő részére a 2017/2018. tanévre vonatkozóan.
Jelentkezési határidő: 2017. július 31.

A büntetés-végrehajtás országos parancsnoka pályázatot hirdet a felsőoktatási intézmények nappali vagy levelező tagozatán, jogi, igazgatási, társadalom- és gazdaságtudományi, műszaki, informatikai vagy orvos képzési területen tanuló roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a büntetés-végrehajtási pálya választásának ösztönzésére országosan 1 fő részére a 2017/2018. tanévre
Jelentkezési határidő: 2017. július 31.

_______________________________________________

TOBORZÁS

Az érintett települések toborzóirodáinak elérhetőségei megtalálhatóak az alábbi dokumentumban.