Együttműködési megállapodást kötött a GRSP Magyarország Egyesület és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága a közlekedéssel kapcsolatos bűncselekményt elkövetettek sikeres reintegrációja érdekében. Az egyesület vezetői, Tokár Balázs elnök és Pausz Ferenc ügyvezető igazgató, valamint Csóti András bv. vezérőrnagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka 2015. március 10-én írta alá az egyezményt.

A büntetés-végrehajtás és az egyesület együttműködésének célja, hogy hosszú távon mérsékeljék a közlekedéssel kapcsolatos bűncselekmények és a bűnismétlések számát, azok negatív következményeit, így javítva a társadalom és a közlekedés biztonságát.

Fotó: BvOP

A GRSP Magyarország Egyesület közel 10 éves működése során a közlekedők magatartásának pozitív irányú befolyásolása révén segíti a hazai közlekedésbiztonsági helyzet javulását. Tevékenységi körébe tartoznak mindazon baleset-megelőzési módszerek és eszközök, melyek már bebizonyították hatékonyságukat. A büntetés-végrehajtás eredményes reintegrációs munkáját tréning biztosításával fogja ezen túl segíteni az egyesület.

Fotó: BvOP