A Kalocsai Fegyház és Börtön három fogvatartottja adta át a kórház gyermekosztálya kisbetegei részére az alkotó kör által készített ajándékokat, rövid karácsonyi műsor keretében.

Az idei évben a Kalocsai Szent Kereszt Tagkórház Csecsemő- és Gyermekosztálya betegeinek készítettek a fogvatartottak hóembereket.
A fogvatartott anyák önkéntesen, szabadidejükben varrták és díszítették az ajándékokat, hogy ezzel örömet és ünnepi hangulatot varázsoljanak a beteg gyermekeknek.

Forrás: KFBT

Forrás: KFBT

Az ajándékozáson részt vett az intézet parancsnoka, Dr. Tanács Eszter Tímea bv. ezredes is, aki elmondta, hogy a fogvatartottak évről évre ajándékoznak az ünnepek alkalmával. Műsorral és apró ajándékokkal szereztek örömet már többször óvodásoknak vagy a szociális intézményekben élőknek is. Az idei évben a kalocsai kórház beteg gyermekeinek hoztak a fogvatartottak apró meglepetést.

Forrás: KFBT

Forrás: KFBT

Dr. Korsós Judit megbízott osztályvezető köszönte meg a gyermekosztály nevében az ajándékokat és kívánt mindenkinek boldog, békés karácsonyi ünnepeket.