Hírek

2018. május 9. 14:46

EFOP – Anyák napi műsor az idősek otthonában

A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Mélykúti alegységének fogvatartottjai az Egyesített Szociális Intézmény és Árpád-házi Szent Erzsébet Idősek Otthonai lakóinak részére anyák napi műsorral kedveskedtek.

2018. május 3. 14:19

Rendhagyó osztályfőnöki óra és osztálykirándulás a rendvédelmiseknek

Rendvédelmi tagozatos diákoknak tartott előadást Balázs Péter bv. dandártábornok, intézetparancsnok, 2018. április 25-én a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában. A hét azonban itt még nem ért véget, két nappal később a diákok a bernátkúti alegységben tehettek látogatást.

2018. április 18. 9:52

Karrierbörzéken és továbbtanulási kiállításokon is ott vagyunk

Az elmúlt héten két bemutatkozási lehetősége is volt intézetünknek a munkaerőpiacon, először a Dunaújvárosi Egyetemen, majd a Szakmák Éjszakája elnevezésű országos programsorozaton.

2018. április 4. 10:39

Mindenkit elvarázsolt

Nem mindennapi nőnapi műsorral kedveskedtek a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Mélykúti alegység fogvatartottjainak. Zsiga Edward, bűvész humoros és szórakoztató produkciója magával ragadta a közönséget.

2018. április 4. 10:22

Asztalitenisz csapatunk az országos döntőben!

Regionális Asztalitenisz Bajnokság házigazdája volt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet 2018. március 6-án. A megmérettetésen négy csapat vett részt, egyéniben és párosban is nagy csatákat vívtak a résztvevők.

2018. április 4. 9:57

Re-Akcióban voltunk

Re-Akció elnevezésű országos interaktív bűnmegelőzési programon vettek részt kollégáink, 2018. március 28-án. Egy kecskeméti középiskola diákjainak tartottak ismeretterjesztő bemutatót a meghívott rendészeti szervek képviselői.

2018. március 17. 15:04

Új kollégák intézetünkben

Új tagokkal bővült a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet személyi állománya. Az új felszerelők december 11-én kezdik tanulmányaikat, majd a sikeres vizsgákat követően állnak majd szolgálatba.

2018. március 7. 12:33

Ki tud többet néphagyományainkról?

Pünkösdi királyválasztás, nagyböjt, cibereleves. Sokak számára ismerősek lehetnek ezek a fogalmak, a néphagyományok felelevenítése érdekében a Pannon Oktatási Központ tanárai interaktív vetélkedővel várták a játékos kedvű fogvatartottakat a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet valamennyi alegységében.

2018. január 26. 12:11

Kiállították a bőrműves-tanuló fogvatartottak munkáit

A Dunaújvárosi SZC Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának galériájában 2018. január 22-én népi bőrműves kiállításának megnyitóján vett részt intézetünk. A kiállított bőrműves alkotások között a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet népi bőrműves képzésén résztvevő fogvatartottak munkáit is megcsodálhatták az érdeklődők.

2017. december 18. 14:59

Fegyvermesterek Szakmai Napja intézetünkben

A BVOP Biztonsági Szolgálata szervezésében 2017. december 7-én, a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet adott otthont a Fegyvermesterek Szakmai Napjának. Az eseményre az ország több intézetéből érkeztek kollégák.